Voor Verbiest nv is seafood een echte passie. Onze medewerkers zijn gebeten door hun vak en het product. Dankbaar voor de producten die in hoofdzaak nog recht uit de natuur komen – in tegenstelling tot de meeste soorten vlees en gevogelte - en respectvol in de behandeling van elk stukje vis dat door de handen van onze ervaren mensen wordt beroerd. Verbiest nv beoogt haar klanten kwaliteitsvolle producten aan te bieden, met duidelijke en correcte specificaties en dit aan een eerlijke prijs en met respect voor het milieu.

Om dit doel te bereiken, zorgen onze inkopers wereldwijd voor een directe aankoop aan de bron en via visveilingen, en wordt een beroep gedaan op een aantal zorgvuldig uitgekozen logistieke partners. Onze interne kwaliteitsdienst en eigen inspecteurs in verschillende landen van oorsprong zorgen voor een ijzersterke kwaliteitsgarantie.

Ten behoeve van de duurzaamheid, bieden wij ook een verschillende MSC- en ASC-gecertificeerde soorten aan. Daarnaast bevinden zich ook enkele bio-gecertificeerde artikelen in ons assortiment.

Tot slot is ons bedrijf ook IFS-gecertificeerd en hebben we als één van de weinige vestigingen in België ook een US FDA approval behaald voor export naar de Verenigde Staten.

Onze reeds afgewerkte en verpakte producten, met de grootste zorg gesourced, behandeld en vervoerd, worden met grote trots bekroond door één van onze FISKER-merken.